Branduri

branduri proprii

BACODA este marca noastra care ofera clientilor nostri cel mai bun raport intre pret si calitate. Produsele BACODA se bazeaza pe experienta de peste 15 ani acumulata in sectorul articolelor pentru casa si se adreseaza celor care cauta produse de o calitate buna la preturi foarte competitive. Produsele BACODA se regasesc in urmatoarele categorii de articole :tacamuri , tocatoare de bambus, suporturi pentru farfurii din polipropilena, piele ecologica, PVC impletit si bambus, covorase pentru intrare din cauciuc,bumbac, polipropilena si fibra de cocos,articole pentru pizza, cosuri impletite din material plastic, articole pentru gatit din aluminiu cu invelis antiaderent.

VILLARTE este marca care reuneste articolele din categoria premium / produse pentru compania noastra / din sortimentul BOHEMIA SRL. Aceste articole se individualizeaza printr-un design deosebit si caracteristici tehnice remarcabile . Fie ca esti un profesionist din sectorul HORECA sau pur si simplu vrei sa dai o nota de lux si eleganta caminului tau, articolele VILLARTE te vor ajuta sa creezi atmosfera distinsa pe care o doresti. Marca Villarte grupeaza articole din categoriile : portelan Fine Bone China ,portelan New Bone China, portelan durabil, , tacamuri atat la bucata cat si in seturi. Huajiang, Xinxing Great Wall negru Canhui Wujo Legend si Elyse

Clean Protect

Clean Protect este un brand pentru covorase si sisteme de covorase profesionale cu functionalitati unice ce sunt gandite pentru toate zonele exterior, intermediar si interior. Brandul ofera un sistem complet de covorase dimensionate standard pentru dotarile caselor private sau pentru domeniul HORECA.