• image Sunteti intrebat deseori de clientii dumneavoastra ce cadou de nunta ar fi cel mai potrivit? Doresc ceva atat practic cat si elegant, traditional dar in acelasi timp de actualitate? Unul sau mai multe seturi de pahare din cristal sunt cel mai bun raspuns la aceasta intrebare.
  More
 • image Decorativele din cristal sunt perfecte pentru oferirea unui cadou deosebit unei persoane rafinate si iubitoare de frumos. Vazele, bolurile, bombonierele, sfesnicele din cristal sunt disponibile in forme si modele variate care sa satisfaca atat gusturile clasice cat si cele moderniste.
  More
 • image Calitatea finisajelor, greutatea si grosimea superioare, stralucirea si rezistenta la zgarieturi sunt cateva dintre atributele pe care trebuie sa le cautati atunci cand doriti sa achizitionati un set de tacamuri.
  More
 • image Practice si utile in orice bucatarie, vasele pentru gatit pe care le importam si distribuim sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate, fie ca este vorba despre oalele de gatit din inox sau de tigaile cu invelis antiaderent.
  More
 • image Un serviciu de portelan elegant este unul dintre principalele elemente care confera rafinament unei mese festive. Prin eleganta si utilitatea lor, serviciile de farfurii si de cafea din portelan sunt ideale pentru un cadou de nunta sau de casa noua.
  More

Manufacturers