Peste 15 ani de experienta

valoare pentru o viata

Branduri Bohemia

VILLARTE

Articole se individualizeaza printr-un design deosebit si caracteristici tehnice remarcabile.

Bacoda

BACODA este marca noastra ce ofera clientilor cel mai bun raport intre pret si calitate

CLEAN PROTECT

Sisteme de covorase profesionale cu functionalitati unice

Produse de calitate

Cautam produse de inalta calitate si oferim clientilor nostri certitudinea ca au ales un produs avand calitatea certificata si cumpara ceea ce este scris pe eticheta.

Gama variata de produse

BOHEMIA se mandreste cu faptul ca vine in intampinarea dorintelor oricarui cuparator si de aceea am decis de-a lungul timpului ca in portofoliul nostru sa avem o gama extrem de variata de produse.

Avem 7 categorii generale: cristal/cristal de Bohemia, sticla cristalina,portelan, tacamuri, covorase/sisteme de covoare profi, accesorii de masa, tavi/cratite profesionale.

La capitolul cristal si sticla cristalina veti descoperi o diversitate foarte mare de pahare si obiecte decorative.

Ne mandrim cu gamele de portelan produse sub marca proprie Villarte (Fine Bone China, New Bone China si Black), dar si cu marcile de renume in lumea portelanului (Thun, Cmielow).

Avem de la tacamuri clasice, de lux, din argint pana la tacamuri moderne cum ar fi gama Elysee (auriu, roz-auriu, negru obsidian).

Accesoriile de masa cuprind tocatoare, naproane, placemateuri, fete de masa, tavi, cosuri, vase si accesorii de gatit. Iar gama de tavi si accesorii profesionale sunt de cea mai buna calitate, la fel ca tot ceea ce avem spre vanzare.